Algemene Informatie

New Vennepark is uniek in zijn genre. Het grootste weekendverblijfpark van de Belgische kust biedt niet minder dan 852 uitzonderlijk verzorgde percelen van 112 m² met een eigen parking van 13 m² aan.

Op onze 18 hectare groot groendomein zult ook u met plezier gebruik kunnen maken van ons volledig gerenoveerde infrastructuur. Het sanitair blok, de receptie, onze grote superette, onze polyvalente kantine…werden immers in een nieuw kleedje gestoken om het u nog aangenamer te maken. In het New Vennepark krijgt vakantie echt zijn ware betekenis! Wat dacht u van onze uitgebreide recreatieve faciliteiten: petanque, verwarmd openluchtzwembad, kinderspelen, basket- en voetbalveld, heuse palingbeken,…Hier is er voor iedereen, maar dan ook voor iedereen wat wils!

De concierge is bereikbaar tot 22u tenzij in uiterste noodgevallen en de concierge waakt over de nachtrust. Dankzij ons intern reglement verwachten we natuurlijk ook dat onze gasten zich houden aan de huisregels. Zo wordt een verblijf in het New Vennepark voor iedereen onvergetelijk. Zo garanderen we de unieke uniforme charme van ons vakantiedomein. En omdat we het u graag gemakkelijk maken, kunt u tijdens het hoogseizoen ’s middags gebruik maken van de soepcentrale. Er wordt in het New Vennepark echt aan alles gedacht!

Er rest u nu enkel nog uitgebreid te genieten van ons verzorgd weekendverblijfpark, de zee en de polders. Wie houdt van fietsen, wandelen of van vogelspotten komt hier ook echt wel aan zijn trekken. Kom binnen en de vakantie kan beginnen!